Разследването на специалния прокурор Робърт Мълър проучва опитите на Джаред Къшнър да осигури финансиране

...
Разследването на специалния прокурор Робърт Мълър проучва опитите на Джаред Къшнър да осигури финансиране
Коментари Харесай

Разследват зетя на Тръмп и извън „руската връзка“

Разследването на специфичния прокурор Робърт Мълър проучва опитите на Джаред Къшнър да обезпечи финансиране за компанията си за недвижими парцели в интервала сред избирането на президента Доналд Тръмп и встъпването му в служба, съобщи ДПА, като се базира на телевизия Си Ен Ен.

Според малкия екран това е първият симптом, че следствието на Мълър за възможна съветска интервенция в изборите в САЩ през 2016 г. се концентрира върху нещо оттатък хипотетичните съветски контакти на Къшнър.

Зетят на Тръмп бил питан в изявленията за напъните му да обезпечи финансиране на офис-сграда в Ню Йорк, която имала финансови компликации, заяви Си Ен Ен, като се базира на осведомени с следствието източници.

Телевизията означи, че повода за интереса на Мълър към тематиката не е ясна. Според в. " Ню Йорк таймс " седмица след избирането на Тръмп Къшнър се срещнал с президента и висши мениджъри на китайската група " Анбан иншурънс ", притежател на хотел " Уолдорф Астория " в Ню Йорк.

Според негово изказване пред проверяващите от Конгреса в преходния период Къшнър е разговарял с хора от повече от 15 страни.

Къшнър отхвърли да е приемал съветски средства, с цел да финансира свои бизнес инициативи и отбрани контактите си с съветски представители по време и след президентската акция като " уместни ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР